PAPRIKY S HOUBAMI

Napsal Administrátoři (») ve středu 25. 12. 2013 v kategorii Houby, přečteno: 422×
36496-63030-1385764708.jpg

4 porce

Kluci se inspirovali rodinným receptem Klausovy rodiny a do prezidentského menu jej zařadili na post teplého předkrmu. Paní Klausová tento pokrm připravuje na chalupě na sklonku léta, v houbové sezóně. V únoru však houby nerostou, tak je kluci nahradili dobře dostupnými žampiony, které navíc nevyžadují tak dlouhou tepelnou úpravu jako houby lesní. Filip jídlo korunoval ještě plátkem kozího sýra.

3 papriky (červená, zelená, žlutá)
250 g žampionů
mletý pepř
sůl
olivový olej
80 g kozího sýra

Omyté a očištěné papriky nakrájíme na silnější proužky, žampiony na čtvrtky.

Na rozpáleném oleji opečeme nejprve papriky, po chvilce přidáme žampiony, během restování několikrát prohodíme, ochutíme pepřem a solí. Servírujeme na talíř a poklademe plátkem kozího sýra.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a tři