ŠORMAJZL

Napsal Administrátoři (») ve čtvrtek 26. 12. 2013 v kategorii Maso, přečteno: 525×
v-recept908.jpg

Trochu záhadný název, který má určitě kořeny v němčině, v sobě skrývá dobrotu v podobě uzeného masa s porcí směsi chutně okořeněných ječných krup a fazolí.

6 porcí

1 kg uzené krkovice
300 g suchých fazolí
200 g suchých krup
4 stroužky česneku
majoránka
mletý pepř
sůl
3 cibule
sádlo

Fazole namočíme den předem, kroupy stačí hodinu před vařením. Oboje uvaříme zvlášť doměkka a scedíme.

Na sádle osmahneme okapané fazole a kroupy, ochutíme drceným česnekem, majoránkou, pepřem a solí.

Cibule nakrájíme na kolečka nebo klínky a osmažíme na sádle.

Maso uvaříme doměka.

Podáváme porci masa se směsí luštěniny a obiloviny, poklademe smaženou cibulí.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel šest a dvě