RUMOVÁ SAMBA

Napsal Administrátoři (») ve středu 25. 12. 2013 v kategorii Nápoje alkoholické, přečteno: 363×
v-recept199.jpg

1 porce

4–5 kuliček čerstvých červených hroznů
1 cl cukrového sirupu (případně kávová lžička krystalového cukru)
4 cl brazilského rumu Cachaca (případně bílý kubánský rum)
2 cl čerstvé citrónové šťávy (přibližně 1/2 citrónu)
8 cl bílého vína (vhodná odrůda např. Chardonay)

Hrozny podrtíme s cukrovým sirupem, doplníme ledovou tříští, rumem a citrónovou šťávou. Promícháme v šejkru a dolijeme vínem. Během pití nápoj promícháváme brčkem.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel pět a sedm