KRÁLIČÍ VÝVAR

Napsal Administrátoři (») ve středu 25. 12. 2013 v kategorii Polévky, přečteno: 419×
recept1074.jpg

Tip na dobrou polévku, který se už do pořadu nevešel.

kosti a odřezky z králíka
500 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
1 cibule
4 bobkové listy
100 ml bílého vína
6 kuliček nového koření
12 kuliček celého pepře
sůl
olej
voda

Králičí kosti nasekáme a zeleninu nakrájíme na větší kusy a prudce opečeme na oleji (cibuli neloupeme), zalijeme vínem a přidáme koření, zalijeme studenou vodou, osolíme, přivedeme k varu, příkon tepla zmírníme na minimum a vývar „táhneme“ alespoň 3 hodiny. Poté jej přes plátno scedíme.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel nula a tři