LÍN NA GRILU

Napsal Administrátoři (») ve středu 25. 12. 2013 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 617×
recept333.jpg

Lín je ryba velmi chutná. Upravená na grilu se zeleninou se výborně hodí k táborovému ohni, sudu piva a trampským písničkám…

4 porce

2 líny
1 jarní cibulka
1 červená cibule
1 bílá cibule
3 řapíky řapíkatého celeru
4 stroužky česneku
kmín, pepř, sůl
olivový olej

Jarní cibulku nakrájíme na kolečka, červenou a bílou cibuli na klínky, řapíkatý celer na kolečka, čenek na plátky, promícháme se solí, kmínem, pepřem a pár kapkami olivového oleje. Lína osolíme a opepříme, naplníme směsí zeleniny. Na několika místech nařízneme rybě kůži, vložíme na pečící misku, pokryjeme zbylou zeleninou, zakápneme olivovým olejem, přetáhneme alobalem a hodinu necháme marinovat. Pak pečeme cca 45 minut na grilu.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel deset a nula