SEVERSKÁ ZDRAVÁ SNÍDANĚ - TOUSTY S TATARÁKEM Z LOSOSA

Napsal Administrátoři (») v neděli 5. 1. 2014 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 1504×
recept246.jpg

4 porce

200 g čerstvého lososa,
1 šalotka,
olivový olej,
pepř,
sůl,
4 hrsti čerstvého špenátu,
4 vejce,
celozrnný chléb nebo knäckebrot,
ocet a sůl do vody na uvaření vajec,
müsli,
bílý jogurt,
med nebo domácí marmeláda

Filet z lososa bez kůže nakrájíme na jemné kostičky, ochutíme solí, pepřem a najemno nakrájenou šalotkou, promícháme. V osolené vodě s octem uvaříme zastřená vejce.
Na plátky knäckebrotu klademe čerstvý špenát, vložíme kulaté tvořítko, které naplníme tatarákem, sejmeme, na lososa poklademe zastřené vejce a podáváme (podle chuti můžeme ještě osolit a opepřit), doplníme plátkem citrónu.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a dvanáct