DOMÁCÍ PIVNÍ SÝR

Napsal Administrátoři (») ve středu 25. 12. 2013 v kategorii Sýry, přečteno: 453×
384129-pivni-syr-image-620x349.jpg

4−6 porcí

Plátek čerstvého chleba s pikantní, dobře odleželou pomazánkou je skvělým doprovodem ke sklenici lahodného ležáku.

2 kostky měkkého tvarohu
sůl
1/2 lžičky mletého kmínu
lžička sladké mleté papriky
lžička mletého chilli
snítka tymiánu
200 ml 12° ležák
na podávání plnotučná hořčice a jarní cibulka

Měkký tvaroh smícháme s uvedeným kořením, nadrhnutým tymiánem a pivem. Důkladně rozmícháme a vložíme do sklenice. Uzavřeme a necháme 5 až sedm dní v pokojové teplotě.

Poté ze sklenice odebereme požadovanou porci a smícháme ji s hořčicí a jemně sekanou jarní cibulkou.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a tři