GRILOVANÝ SÝR PROVOLONE NA RESTOVANÉ ZELENINĚ

Napsal Administrátoři (») ve středu 25. 12. 2013 v kategorii Sýry, přečteno: 356×
recept240.jpg

4 porce

1 červená paprika
1 žlutá paprika
100 g fazolových plochých lusků
2 šalotky
100 g zelených fazolek
100 g cukety
50 g fave fazolek
50 g zelené čočky
2 stroužky česneku
1 chilli paprička
pepř
sůl
400 g Provolone
svazek bazalky
olivový olej

Nejprve si připravíme bazalkový olej - čerstvou bazalku nasekáme a smícháme s olivovým olejem. Nakrájené papriky, fazolové lusky, šalotku, cuketu, fazolky a čočku orestujeme na olivovém oleji a poté, co vše krásně zkřehne, přidáme na plátky nakrájený česnek a chilli papričku (přidáme-li ji až nakonec, nebude mít tak intenzivní chuť, což potřebujeme). Solíme a pepříme podle chuti.

Vedle na teflonové pánvi zprudka opečeme sýr Provolone (sýr z buvolího mléka), servírujeme na teplý talíř se zeleninou a pokapeme bazalkovým olejem.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel nula a osm