4 porce
1 červená paprika
1 žlutá paprika
100 g fazolových plochých lusků
2 šalotky
100 g zelených fazolek
100 g cukety
50 g fave fazolek
50 g zelené čočky
2 stroužky česneku
1 chilli paprička
pepř
sůl
400 g Provolone
svazek bazalky
olivový olej
Nejprve si připravíme bazalkový olej - čerstvou bazalku nasekáme a smícháme s olivovým olejem. Nakrájené papriky, fazolové lusky, šalotku, cuketu, fazolky a čočku orestujeme na olivovém oleji a poté, co vše krásně zkřehne, přidáme na plátky nakrájený česnek a chilli papričku (přidáme-li ji až nakonec, nebude mít tak intenzivní chuť, což potřebujeme). Solíme a pepříme podle chuti.
Vedle na teflonové pánvi zprudka opečeme sýr Provolone (sýr z buvolího mléka), servírujeme na teplý talíř se zeleninou a pokapeme bazalkovým olejem.