GOTHAJSKÝ SALÁM V ČERNÉM PIVU

Napsal Administrátoři (») v neděli 22. 6. 2014 v kategorii Uzeniny, přečteno: 1465×
gothajsky-salam-vcernem-pivu.jpg

Svačinka pro milovníky gothajského salámu a piva v jednom. Lehké, pikantní, osvěžující.

4 porce

400 g gothajského salámu
1 dl černého piva
červený vinný ocet
slunečnicový olej
1 červená cibule
6 ředkviček
mletý bílý pepř
sůl
4 listy hlávkového salátu
pečivo

Z piva, vinného octa a oleje vymícháme dresink, ochutíme pepřem a solí.

Cibuli a ředkvičky nakrájíme nadrobno (ředkvičky můžeme i nahrubo nastrouhat) a vložíme do dresinku.

Na talíř rozložíme kolečka salámu, přelijeme dresinkem, ozdobíme lístky hlávkového salátu. Podáváme s pečivem.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedna a pět