BRAMBOROVÉ ZELŇÁKY S POVIDLY

Napsal Administrátoři (») ve středu 25. 12. 2013 v kategorii Zeleninová jídla, přečteno: 367×
v-recept1348.jpg

Bramboráky se zelím, navíc potřené povidly – víte, jak výtečně chutnají?!

700 g brambor
400 g kysaného bílého zelí
100 g hladké mouky
3 vejce
3 stroužky česneku
majoránka
mletý pepř
sůl
sádlo na opečení
švestková povidla na potření

Oškrábané brambory nastrouháme, česnek utřeme se solí, pokrájíme zelí a vše smícháme dohromady s vejcem a moukou, ochutíme majoránkou a mletým pepřem.

Bramboráky pečeme na sádle z obou stran dozlatova, klademe na savý papír a potíráme povidly.

Images

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a třináct