SEJKORY

Napsal Administrátoři (») ve středu 25. 12. 2013 v kategorii Zeleninová jídla, přečteno: 651×
sejkory.jpg

Sejkory jsou místní specialitkou, jsou to vlastně bramboráky, ale opékají se nasucho, až upečené se potírají přepuštěným máslem.

500 g syrových brambor
1 vejce
hrubá mouka
česnek
majoránka
drcený kmín
sůl
máslo

Oškrábané brambory nastrouháme, smícháme s vejcem, moukou, česnekem utřeným se solí, ochutíme majoránkou a drceným kmínem.

Na pánvi či tálu pečeme placky z obou stran dozlatova. Hotové je potíráme přepuštěným máslem.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvanáct a osm