RYBÍ PĚNA

Napsal Administrátoři (») ve středu 25. 12. 2013 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 439×
recept312.jpg

Jednohubky z bílého chleba s uzenou rybou ovoněnou pár kapkami koňaku vás svojí delikátní chutí mile překvapí.

4 porce

400 g uzeného tolstolobika
50 g másla
1 jarní cibulka
50 g fenyklu
50 ml mléka
40 ml koňaku nebo brandy
40 g bílého chleba
1,5 dl smetany
10 g soli
pepř
bílý chléb
olivový olej

Střídku bílého chleba nalámeme a namočíme v mléce.

Fenykl a jarní cibulku nakrájíme na hrubší kousky a orestujeme je na přepuštěném másle.

Tostolobika zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme nahrubo, přidáme do pánve k fenyklu a cibulce, orestujeme, osolíme, opepříme, zakápneme koňakem, přidáme chléb a necháme vychladnout. Poté v kuchyňském kutru rozmixujeme.

Pěnou zdobíme kostky vykrájené z bílého chleba, zlehka opečené na olivovém oleji, zdobíme jarní cibulkou.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel pět a nula